U povodu Dana općine Kreševo u „Napretkovom“ domu je održana svečana sjednica Općinskog vijeća Kreševo.

Sjednica je započela intoniranjem himne BiH i himne hrvatskog naroda Lijepa naša te minutom šutnje za poginule i nestale hrvatske branitelje, a nastavljena pozdravnim riječima i čestitkama zamjenika predsjedatelja Vijeća, Nikice Tomića.

Nakon Tomića, nazočnim se obratio i općinski načelnik Radoje Vidović, koji je ukratko prezentirao što je urađeno u proteklom razdoblju i što se još planira uraditi.

Potom je uslijedilo i obraćanje gostiju: načelnika Općine Kiseljak, Mladena Mišurića-Ramljaka, predsjednice ŽO HDZ BiH ŽSB i zastupnice u Parlamentu FBiH, Lidije Bradara, te zamjenika predsjednika HDZ BiH, Nikole Lovrinovića, nakon čega je načelnik Vidović uručio priznanja vlasnicima najljepše uređenih dvorišta i predstavniku sela Vranci, najljepše uređenom naselju na području općine. Nikica Tomić je, pak, uručio općinska priznanja predstavnicima Planinarskog društva „Bitovnja“ (za organizaciju 2. outdoor foto&film festivalu „3fok“), Franjevačke mladeži Kreševo (za doprinos u humanitarnom radu), te poduzeća „Buljan ceste“ i „Boreas“ (za izniman doprinos u razvoju gospodarstva na području općine).

Osim već spomenutih, sjednici su nazočili i brojni drugi gosti, među kojima je bio i dopredsjednik HDZ BiH, Marinko Čavara, a program su glazbenim sadržajem uljepšale članice i članovi mješovitog pjevačkog zbora kreševske podružnice HKD „Napredak“.

Program je nastavljen u središtu grada, gdje je priređen koncert na kojem su nastupili rock sastavi „Švrake“ i „Nebuloza“ te mladi reper Toni Barišić.Kvizaška scena
Reprezentacija u Kiseljaku
23.07.2021 05:46
Općinske sportske igre
Poznat raspored tenisa
16.07.2021 05:41

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17