Caffe bar Garage sutra proslavlja osmi rođendan. Navečer će biti fešta, a da vas promili ne bi ranije stigli pomoći će švedski stol. Ubačeni su novi zvučnici koji će sutra imati testnu gažu rocka, popa i koketiranja s folkom. 

Sve počinje od 20:00 sati. 

 

Ovako je izgledao intervju od prije tri godine: 

Mali kafić otvorenih ljudi - kako kažu Pepo i Gile, danas slavi svoj 5. rođendan.

Kroz pet godina rada, Caffe bar Garage je postala domom svih ljubitelja kave, kako u poslovnom tako i u opuštenom druženju, kao i noćnih zabava svih obožavatelja dobre muzike i hladnog pića.

Ne možemo vjerovati da je prošlo 5 godina, naša vizija Garaže je pri otvaranju bila malo drukčija, ali ipak smo premašili naša zamišljanja. Uspjeli smo nekako spojiti sve generacije i uklopiti ih u opuštenu atmosferu i zabavu - kažu Stjepan Pepo Kvesić i Dragan Gile Kvesić, braća i vlasnici ovog renomiranog lokala.

Svakim danom moraš unijeti cijelog sebe u ovaj posao kako bi sve izgledalo dobro, i potrebno je dosta truda i odricanja ali kada vidimo ljude koji se u našem domu, u našoj Garaži smiju i zabavljaju, i koji tu Garažu smatraju drugom kućom, skupimo dodatnog elana za rad. Upravo sinoć smo završili treću sezonu pub quiza, te će se taj projekt nastaviti, a imamo još novih ideja koje ćemo sigurno pretvoriti u djelo.

Garaža je ugostila dosta bendova i dj-eva, prvi pub kviz u regiji se održao upravo tu, bili su najčešći domaćini Sudačke nadoknade, slavi se St. Patrick's day, organizira se gledanje utakmica, događa se groznica subotnje večeri al' petkom, prave se kokteli, pjevale su se karaoke i sigurno prednjače u organiziranju dobre zabave.

Moramo se zahvaliti našim gostima, odnosno našim prijateljima, koji nam se vraćaju i sve ono što mi radimo jest to da se oni tu osjećaju ugodno, kažu Pepo i Gile te dodaju da je to zasluga cijelog kolektiva, koji nesebično daje svoj maksimum.

 

198943679_3977356195667258_7104697267200977200_n_1.jpg

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17