''Izbor najboljeg sportaša Kantona'' je događaj na kojem se proglašavaju najuspješniji sportaši i sportske ekipe Kantona Središnja Bosna.

Ove godine se održava 21. put zaredom, a domaćin je Kreševo.

Za predsjednika Žirija ovogodišnje manifestacije je izabran Vedran Drmać i odluke o najuspješnijim sportašima su na čelu s njim donesene jednoglasno.

Naš Kanton ima državne, balkanske, europske prvake i mnogobrojne talente koji sa svojim trenerima rade mukotrpno i ovo je najmanje što možemo za njih učiniti, da stanemo na tren i dadnemo im počast za sva odricanja i napore koje imaju, rekao je ministar znanosti, obrazovanja, mladih, kulture i sporta Bojan Domić.

Na manifestaciji će biti izabrani najbolji sportaš, sportašica, trener, ekipe, mladi sportaši i sportašice i ostali.

Sportski savez će i ove godine podijeliti nagrade za životno djelo, zlatne, srebrene i brončane plakete za postignute rezultate pojedincima i sportskim klubovima.

Osim Ministarstva znanosti, obrazovanja, mladih, kulture i sporta, pokrovitelj događaja je Općina Kreševo.

Načelnik općine Kreševo Renato Pejak izrazio je zadovoljstvo domaćinstvom manifestacije i dao punu podršku radu na sportskom polju i razvoju istog, te pozvao sve da u petak, 23.2., s početkom od 18:00 sati, budu gosti u Gradskoj sportskoj dvorani na Trosci. Osim sportskog dijela biti će bogat kulturno - zabavni program.

 

thumbnail_baner2.jpg

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17