Povodom obilježavanja Svjetskog dana šećerne bolesti, JU Dom zdravlja Kreševo, dana 14.11.2023. godine (utorak) u konferencijskoj dvorani hotela Adriale Kreševo, organizira prigodno predavanje.

Predavanje će održati dr. sci. prim. dr. Vanja Karlović-Bešlić, specijalista interne medicine, subspecijalista endokrinologije i dijabetologije, koja će podijeliti svoje bogato iskustvo i znanje o šećernoj bolesti, te naglasiti ključne aspekte prevencije i načine uspješnog upravljanja ovom sveprisutnom bolešću.

Moderator ovog događaja bit će ravnateljica JU Dom zdravlja Kreševo, prim. dr. Olivija Vukoja-Bradara, specijalista interne i obiteljske medicine.

S toga, srdačno pozivamo sve zainteresirane da se pridruže ovogodišnjem obilježavanju Svjetskog dana šećerne bolesti. Osim vrijednih informacija koje ćete dobiti na predavanju, posjetiteljima će biti omogućeno i besplatno mjerenje šećera u krvi kako bi se podigla svijest o važnosti redovitih kontrola.

Radujemo se vašem prisustvu i zajedničkom doprinosu podizanju svijesti o šećernoj bolesti, kao i promicanju zdravog života, piše u objavi Doma zdravlja Kreševo.

 

Svjetski_dan_šećerne_bolesti_2023_1.jpg

Bogat sadržaj
Advent u Kreševu 2023
24.11.2023 10:51

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17