IMG-20231003-WA0042.jpg

 

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH, dr. Dragan Čović posjet stranačkim odborima u Županiji Središnja Bosna zaključio je u utorak posjetom općini Kreševo gdje je održao sastanak s članovima Općinskog odbora HDZ-a BiH.

Uz domaćine sastanka predsjednika Općinskog odbora Kreševo i Županijskog odbora Županije Središnja Bosna Radoje Vidovića i načelnika Renata Pejaka te članova općinske organizacije HDZ-a BiH, sastanku je nazočila i Darijana Filipović, dopredsjednica HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Vidović je prezentirao stanje u stranci, te je govorio o aktivnostima i djelovanju Općinskog odbora Kreševo, a govoreno je i o razvojnim i kapitalnim projektima, stanju  infrastrukture na području općine, te političkoj situaciji. Razgovarano je o lokalnim projektima koji su značajni za općinu Kreševo, trenutnim infrastrukturnim problemima i izazovima ali i njihovim rješenjima.

Predsjednik Čović osvrnuo se na aktualne teme i političku situaciju, te se ovim susretom, kako je kazao, želio upoznati sa stanjem u stranci i čuti presjek stanja i aktivnosti koje se provode. Iskazao je punu potporu stranačkom vodstvu u Kreševu, a dužnosnici većih razina vlasti također će pratiti sve projekte i zahtjeve ove općine i pomoći u daljnjem razvoju, napretku i jačanju gospodarstva.

 

IMG-20231003-WA0043.jpg

 

IMG-20231003-WA0032.jpg

 

IMG-20231003-WA0045.jpg

 

 

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17