unnamedsever.jpg

 

Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda Severina večeras će održati veliki koncert Kreševu. Događaj se odvija pod organizacijom Grupacije Stanić koja je povodom 40. godišnjice, a sada već i tradicionalno, poklanja koncert publici u gradu gdje je za njih sve počelo.

Početak je od 21 sat, a ulaz za publiku je besplatan.

"Danas ulazimo u finale pripreme ovog velikog događaja i vođeni našim sloganom 'Zajedno s vama', želimo slaviti s našim uposlenicima, poslovnim partnerima i prijateljima uz jednu od najvećih regionalnih zvijezda - Severinu. Kako smo i komunicirali, koncert je besplatan i svi su dobro došli", poručili su iz Stanić grupacije.

Interes za ovaj koncert je iznimno velik, te su iz grupacije istakli kako svi oni koji planiraju doći na koncert trebaju se na vrijeme uputiti prema Kreševu i pratiti putokaze koji će ih odvesti do parkirališta. Moguće su gužve i kraća čekanja, stoga se posjetitelje mole za strpljenje i suradnju.

Na ulazu u Kreševo postavljeni su jasni putokazi koji vode prema svim parkiralištima predviđenim za koncert. Na raspolaganju će biti i prometni redari koji će pomoći u koordinaciji parkiranja, a za one koji ne žele ili ne mogu pješačiti jedan kilometar, organizirani su kombiji koji će kontinuirano prevoziti ljude do centra Kreševa.

Naravno, prisutni će biti i službenici MUP-a ŽSB koji će pristupati s maksimalnom kooperativnošću prema svima.

"Vjerujemo da ćemo imati odličnu zabavu i noć koju ćemo svi pamtiti. Dobro nam došli", poručili su iz Stanić Medije.

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17