Pivovarna Laško Union prodala je brendove pića Sola i Zala slovenskoj tvrtki Nika Bev iza koje stoji Stanić Beverages u vlasništvu obitelji Stanić iz Kreševa.

 

stanic-kresevo-pticja.jpg

 

Kako je priopćeno iz Pivovare, to će im olakšati fokusiranje na pivarske aktivnosti. Istovremeno su sklopili dugoročni ugovor s Nika Bevom za daljnju distribuciju robnih marki na slovenskom tržištu.

– Naša odluka o prodaji ovih marki proizlazi iz činjenice da gradsko središte Ljubljane ima ograničene mogućnosti za daljnji dugoročni razvoj i rast proizvodnje na trenutnoj lokaciji. Osim toga, naša strategija nalaže fokusiranje na našu temeljnu pivarsku djelatnost i smanjenje naše složenosti – rekao je Zoollis Mina, predsjednik Uprave Pivovarne Laško Union, prenosi BiznisInfo.ba.

 

Kako je dodala tvrtka, ukidanjem ova dva brenda pojednostavit će svoje poslovanje, što će im omogućiti da se snažnije usredotoče na osiguranje održivog rasta pivarstva i distribucije.

Ugovor uključuje prijenos robnih marki, licencnu proizvodnju proizvoda oba brenda i distribuciju proizvoda od strane pivovare. Završetak transakcije uslijedit će nakon ispunjenja uvjeta.

Kupoprodajna cijena nije priopćena – Obitelj Stanić je lider u distribuciji negaziranih bezalkoholnih pića u Adria regiji i naš je partner već nekoliko godina. Predani su dugoročnom razvoju oba brenda osiguravajući kontinuiranu izvrsnu kvalitetu proizvoda za kupce i potrošače – naglasio je Mina.

 

sola-ice-tea-breskev.png

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17