Na prvoj večeri Karlovačko Crash festa očekuje nas pregršt hitova poput ”Digni ruku”, ”Kotor” ili ”Još uvek sanjam”, a Neša Milosavljević sa bendom Galija najavio je odličnu atmosferu.Galija je osnovana u Nišu 1977. godine i ime je dobila po kavani gdje su se članovi benda okupljali, a od osnutka do danas smatraju se jednim od pionira progresivnog rock zvuka. Zaječar je tada bio sinonim za rock (a i danas je), a upravo su iz njega i krenuli s prvim velikim koncertom. Kroz koju godinu proslavit će i 45. rođendan.Koncert Galije je na rasporedu 26.8. u sklopu Crash festa, a prije njih zagrijat će nas Adi Begić bend i mostarska grupa R.O.S.T.Karte možete nabaviti već danas u sistemu kupikartu.ba te na prodajnim mjestima u Kreševu, Kiseljaku, Fojnici i Lukavici, ali i na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba.

Drugog dana festivala nas očekuje nastavak dobre zabave uz Starbridge, Domino efekt, Ivana Rajića s bendom Teke teme i TBF.

Pored ovih koncerata i DJ-evva očekuje nas koktel zabava, kviz, obilazak muzeja i kulturnih znamenitosti, planinarenje, speleologija i još mnogo toga.

 

CRASH-RADNOGALIJA.jpg

Kreševo
Nestao pas
22.09.2022 05:43

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17