hanzek-opcina-sastanak.jpg

 

U Kiseljaku danas boravi gospodin Gordan Hanžek, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Republike Hrvatske.

Razlog poziva odnosno tema jutros održanog sastanka bio je između ostaloga i Program pomoći Vlade Republike Hrvatske u izgradnji domova za obitelji u Bosni i Hercegovini, dodjela građevinskog materijala, kao i aktualni projekti koji se realiziraju i planiraju na području općina Kiseljak i Kreševo.

Ispred spomenutog Državnog ureda sastanku je nazočio i gospodin Mario Zeko dok su u ulozi domaćina osim načelnika Mišurić-Ramljaka, sastanku nazočili i načelnik općine Kreševo Renato Pejak, tajnik Općine Kiseljak Dragomir Lučić te direktor Doma zdravlja Kiseljak dr. Nino Baban.

Upravo je jedna od tema i bila gradnja nove zgrade Doma zdravlja Kiseljak, kao trenutno najvećeg kapitalnog projekta općine Kiseljak a gosti su nakon sastanka imali priliku i obići radove. Naime, Vlada Republike Hrvatske je jedan od većih donatora kada je u pitanju ovaj projekt, i Općina Kiseljak je više puta uspješno aplicirala upravo s ovim projektom na razne programe.

Tajnik Hanžek je ovom prilikom kazao kako se rado odazvao pozivu te da će suradnja s općinama i Kiseljak i Kreševo biti definitivno nastavljena te da ga osobno raduje kada vidi napredak u razvoju ovih općina koji znači i bolji život kako Hrvata tako i svih drugih žitelja. S druge strane, istaknuo je, da  kao dužnosnik Vlade RH, pozdravlja napredak projekata koje ista financira jer su upravo oni dokaz da je ogromna pomoć koju Hrvatska pruža Hrvatima u BiH, konkretno utrošena.

 

- artinfo.ba

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17