Skola_odbojke_oprema_1.jpg

 

Projektom udruge ''Mreže mladih Kreševo'' sve članice Škole odbojke Kreševo su dobile komplete sportske opreme od visokokvalitetnih materijala. Kompleti se sastoje od šorca, dresa, gornjeg i donjeg dijela trenirke. Također, ovim projektom su nabavljeni sportski rekviziti, koji će poboljšati kvalitetu treninga, a nabavljene su i dodatne lopte.

Uveliko je pomogao Mladen Bilić, vlasnik trgovine Tradelli, koji je financijski i tehnički pomogao pri nabavi nove sportske opreme.

Udruga ''Mreža mladih Kreševo'' je na početku rada Škole odbojke za djevojke, pomogla s nabavkom lopti. Pri nabavci lopti i rekvizita u samim počecima rada pomogli su i caffe bar Lion, trgovina AS i caffe Garage.

''Škola odbojke traje evo skoro pola godine i već je premašila sva moja očekivanja. Trenutno tu trenira 36 djevojki, a osim treninga mi se stvarno zabavljamo. Ova oprema će nam svakako dobro doći jer uskoro planiramo odigrati par prijateljskih utakmica i turnira. Mogu reći samo da ove djevojke pokazuju zainteresiranost i aktivno treniraju, pa dobri rezultati neće izostati'' - kazao nam je Mario Grgić, trener Škole odbojke za djevojke u Kreševu, i dodaje

''Ne mogu da se ne zahvalim Radoji Vidoviću, zastupniku u Saboru Republike Hrvatske, koji je iskoordinirao cijeli ovaj projekt. Isto tako, veliko hvala načelniku Pejaku koji nam je od samog starta omogućio besplatno korištenje Gradske sportske dvorane''.

 

Skola_odbojke_oprema.jpg

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17