U Kreševu su započeli razgovori oko formiranja Kluba za podršku poduzetništvu žena. Tim povodom, danas je održan sastanak predstavnica Udruženja poslovnih žena BiH sa načelnikom općine Kreševo i suradnicima istog.

 

Klub_zena_nacelnik.jpg

 

Podsjećamo, klubovi su jedan od projekata spomenutog udruženja u sklopu kojega se poduzetnice povezuju, informiraju, dijele iskustva i znanja te samim tim jedna drugoj pružaju podršku, a nerijetko i međusobno surađuju. Želju za ovakvim umrežavanjem - koje i jeste prioritet, iskazale su i poduzetnice Kreševa.

Nakon Kiseljaka i Novog Travnika, Kreševo bi realizacijom ove suradnje bilo treća općina naše Županije koja bi oformila Klub.

Na jučerašnjem sastanku s načelnikom Renatom Pejakom, definirani su početni planovi glede osnivanja i rada kluba, a u skorijem razdoblju bit će održan i sastanak te službeno potpisivanje ugovora suradnje udruženja i općine.

Osim načelnika Pejaka te Anite Uskoković ispred Općine Kreševo, sastanku su nazočile i Irena Miličević Vukoja, poduzetnica iz Kreševa; Kristina Josipović, predsjednica Kluba za podršku poduzetništva žena Kiseljak te Dženisa Delalić, predstavnica Udruženja.

 

-artinfo.ba

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17