Davorikaaa.png

 

Zaljubljenici u prirodu i planine bez njih ne mogu ni na dan svog vjenčanja pa su ga Anita i Davor Lalić odlučili ovjekovječiti na vrhu planine.

Iako se parovi češće odlučuju organizirati vjenčanje i svadbu tijekom ljetnih mjeseci, ima i onih kojima vremenske prilike ne stvaraju prepreke da svoje sudbonosno "da" izgovore i tijekom zime.

Neizostavni dio vjenčanja je fotografiranje, a parovi se odlučuju da svoje najsretnije trenutke zabilježe uz profesionalni photoshooting, koji obavljaju na različitim mjestima. Dok mnogi biraju popularne lokacije, poput povijesnih znamenitosti ili drugih atrakcija, Anita i Davor Lalić, iz Kreševa, su riješili da svoje vjenčanje ovjekovječe na vrhu Prenja.

Iza bajkovitih fotografija vjenčanja Anite i Davora stoji dvoje sarajevskih fotografa - Naida i Abdulah Hodžić, koji su dali sve od sebe da najvažnije trenutke u životu mladog para trajno zabilježe.

U vjenčanici i odijelu u društvu kumova, mladenci su se popeli na Veliki Prijevorac, na nadmorskoj visini od 1.673 metra, a uz pomoć stjenovitih vrhova Prenja i plavetnila nastala je prava magija. Noć prije je pao snijeg, koji je upotpunio čarobni prizor, što je rezultiralo originalnim fotografijama s vjenčanja.

Pri povratku s planine ugrijali su se u planinarskom domu "Adnan Krilić" na Bijelim vodama, gdje su zapjevali i zaplesali te napravili pravu svadbenu atmosferu.

 

- klix.ba

- Foto: Naida i Abdulah Hodžić/ Dharma Photography

 

Davorika.png

 

Davorika1.png

 

Davorika2.png

 

Davorikaa.png

 

 

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17