Helen_doron_vrtic.jpg

 

Znanje stranih jezika jedno je od najvećih bogatstava za svakog pojedinca i zato bismo djecu trebali poticati na njihovo učenje od malih nogu. Helen Doron škola mjesto je na kojem se djeca u prirodnom okruženju i uz učinkovitu metodu mogu posvetiti učenju engleskog jezika. Jedinstvena metodologija učenja stranog jezika jednostavnim i prirodnim putem poput učenja maternjeg jezika od danas je redovita u dječjem vrtiću Radost.

Helen Doron English je međunarodna obrazovna franšiza sa više od 1,000 Learning Centara u 35 država, te i dalje raste. Djeca uče i procesuiraju informacije na različite načine; kroz pokrete, vizualne podražaje, interakciju, muziku, ili sve od navedenog. 

U suradnji Općine Kreševo i Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta od danas se u redovite aktivnosti Dječjeg vrtića Radost uvode satovi engleskog jezika, koju provodi Helen Doron škola. 
Vrijedi napomenuti da i ova dodatna aktivnost neće povećati mjesečnu naknadu koju roditelji plaćaju.

Mlada profesorica engleskog jezika Tea Stanić će našim najmlađim sugrađanima držati zanimljiva interaktivna predavanja svaki tjedan u dvije grupe.

 

helen_vrtic.jpg

 

helen.jpg

 

 

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17