santici3.jpg

 

U Nedjelju (17.10.2021. godine) odigrano je 5. kolo seniorskog ranga Kantonalne SBK/KSB lige. Kraljevi su bili domaćini ekipi NK Šantići, susret se igrao od 15:00 na osunčanoj STAMAL Areni.

U prvoj postavi, trener Simić nije puno mijenjao, standardnih 3-5-2 uz razliku da je Topić prešao na mjesto povrijeđenog Mišanovića, dok je Ivičevićevo mjesto pojačao Bjelica. Ostatak ekipe, u odnosu na susret s Fojnicom je uz ove razlike, ostao isti.

Susret je počeo napadački, te su Kraljevi odmah u 4.-oj minuti došli do zgoditka nakon izvođenja kornera, poentirao je Topić. Vodstvo se povećava u 20.-oj minuti, siguran je Ivica Oroz. Nakon toga, prvi od svoja tri gola postiže Eldin Durmiš, minuta je 26. a rezultat povišen na 3:0. U strijelce se upisuje i Bjelica u 33.-oj minuti i povećava još jednom, na 4:0. U prvom poluvremenu bila su još dva zgoditka, Bjelicin u 38.-oj minuti, i Durmišev u 42. Rezultat na poluvremenu je 6:0

Ni u drugom poluvremenu Kraljevi nisu posustajali. Bjelica grabi svoj hat-trick, povećava vodstvo na 7:0 u 56.-oj minuti, a među strijelce stao je i mlađahni Alibegović samo 4 minute kasnije, rezultat je 8:0. U 69.-oj minuti strijelac je ponovo Ivica Oroz za 9:0, dok je Durmiš također jurio za svojim hat-trickom i ostvario ga 5 minuta prije kraja, te postavio konačnih NK Kreševo - NK Šantići 10:0.

Podrška publike i pjesma s tribine i ovaj put nije nedostajala, NK Kreševo pratilo je do sad u sezoni najviše gledatelja. 

Da uprava vodi računa o istim, vidjelo se to na poluvremenu kada je, i po praksi, izvučen sretni gledatelj, te je isti nagrađen s poklon majicom kluba.

Kreševo preuzima vodstvo nakon 5 kola na tabeli, tako što je povećalo gol razliku u odnosu na ekipu NK Romari. Sljedeće kolo Kraljevi idu u goste ekipi NK Busovača u Busovaču. Susret se igra za 7 dana u 14:30.

Također, priprema se i sažetak utakmice, sa najboljim prilikama i golovima, link ćemo ostaviti u ovaj članak kada sažetak bude gotov.

Ostali rezultati 5. kola seniorskog uzrasta:

NK Busovača - FK Kaćuni 2:0

OFK Lugovi - FK Fojnica 3:0

NK Romari - NK Bilalovac CPU 5:0

Što se tiče mlađih uzrasta, pioniri, koji su igrali protiv ekipe NK Brnjaci, na STAMAL Areni u Kreševu, poraženi su od istih rezultatom 0:6. S druge strane, uzrast cicibana je gostovao, također ekipi Brnjaka na Brnjacima, te su poraženi rezultatom 5:2. Strijelci golova za našu ekipu bili su Ivan Marić, i Mihael Stanić.

Još jednom, STAMAL Arena napunjena publikom, raspjevana, te golovima okrunjena utakmica, pokazala je samo plodove napornog rada kako uprave tako i prvog tima zajedno sa trenerom Simićem.

Ovim putem se uprava zahvaljuje na neizmjernoj podršci koju gledatelji pružaju nakon svake domaće pa čak i gostujuće utakmice našem seniorskom timu koji je imao nekoliko godina pauze. Slike pokazuju sjajnu atmosferu koja vlada u klubu i oko njega, te se nadamo da ćemo svi skupa vratiti Kraljevski klub na mjesto koje mu i pripada, a to je prvo. #zajednozakreševo

 

santici13.jpg

 

,santici12.jpg

 

santici9.jpg

 

santici7.jpg

 

santici6.jpg

 

santici1.jpg

 

245955059_3216514985235227_1921864167588489414_n.jpg

 

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17