image00004.jpeg

 

U ugodnom ambijentu restorana “Gondola” na Ravnoj planini održan je B2B  susret brzorastućih i bonitetno pouzdanih bosansko-hercegovačkih gospodarstvenika, koji organiziraju Poslovne novine u suradnji sa analitičkom bonitetnom kućom LRC, članice LRC grupe.

Uz generalnog pokrovitelja NLB banku, logističkog partnera City šped i oficijelnog partnera za gorivo BSP Oil, ovaj susret je rezultirao razmjenom novih i oživljavanjem nekih starih poslovnih ideja.

Svjež planinski zrak i opušteno druženje bili su kruna proteklih B2B susreta koji se nastavljaju u rujnu.

Projekat “Brzorastuće kompanije” su prepoznali i svojim dolaskom podržali predstavnici poduzeća BHTelecomZiraManpowerMajnexDSCEstablishGranof, Pro Team, načelnik općine Kreševo i predstavnici općina Pale i Han Pijesak.

Načelnik Pejak je prisutnima obrazložio koje su pogodnosti ulaganja u Kreševo te pobliže objasnio prilike pri ulaganju u Poslovnu zonu Resnik potencijalnim investitorima.

Svi učesnici su imali priliku da ispričaju svoju priču o tome koliko je teško, ali i  lako pokrenuti poduzeće, uz poseban naglasak na kontinuiran rast i razvoj, pa čak i u najtežim uslovima pandemije. Razmijenili su mišljenja, ideje i ostvarili poslovna partnerstva.

Nakon razgovora zajedno su obišli apartmane i jezero na Ravnoj planini te uživali u vožnji gondolom.

Ovim B2B susretom prisutni učesnici su još jednom dokazali da bosansko-hercegovačko gospodarsko nebo i nije tako sivo i tmurno, već predstavlja veliki otvoreni prostor i rasadnik dobrih ideja.

 

image00031.jpeg

 

image00021.jpeg

 

image00024.jpeg

 

image00018.jpeg

 

image00026.jpeg

 

image00008.jpeg

 

- poslovnenovine.ba

Rekonstrukcija prometnice
Sutra obustava prometa na Trosci
08.08.2022 09:19

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17