knjige-alpeza.jpg

Ovogodišnji "Svibanjski dani kulture" u Kreševu nastavljaju se ovaj tjedan i to promocijom knjiga autorice Žane Alpeze.

Riječ je o knjigama "Preživjeti 21.stoljeće" te "Izopačeno čovječanstvo".

Organizator gore spomenute manifestacije pa i ove promocije je kreševska podružnica HDK-a Napredak.

Događaj je planiran za petak, 11. lipnja s početkom u 18:00 sati.

alpeza.jpg

Žana Alpeza je rođena u općini Grude. Nakon višegodišnjeg rada u međunarodnoj kompaniji, osnovala je udrugu pod nazivom "Pravi put" i postala njezina predsjednica. Udruga radi na segmentima edukacija, podrške, umrežavanja na području čitave BiH, te s europskim državama kao što su Švicarska, Srbija, Makedonija, Hrvatska kroz razne projekte za mlade, za poslodavce, osobe s invaliditetom i slično. Od 2015. godine na području Hercegovine su završeni neki od važnih projekata sa vladinim sektorom, raznim organizacijama kako domaćim tako i inozemnim, nevladinim sektorom, vijećem mladih raznih općina i slično. U zadnje dvije godine udruga radi sa inozemnim institucijama. Mentorica je u nekoliko razvojnih domaćih i međunarodnih institucija.

"Izopačeno čovječanstvo" je knjiga odnosno skup kolumni koje je autorica pisala za države u regiji (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Srbija). Riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice.

Knjiga „Preživjeti 21. stoljeće“ izašla je u siječnju ove godine, a riječ je o psihologiji, filozofiji, problemima laži, patologije, licemjerstva i beznađa u svakodnevnom životu iz perspektive autorice.

pl-alpeza-kres.jpg

-artinfo.ba

 

 

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17