Na međunarodnom natjecanju harmonikaša održanom u Tuzli početkom prosinca u kategoriji starijih pionira prvu nagradu osvojio je mladi virtuoz na harmonici Leonardo Komšić iz Kreševa. Leonardo je učenik škole za harmoniku koja djeluje u sastavu agencije za glazbeni menadžment Amadeus iz Kreševa čiji je vlasnik prof. Dragan Kuliš.

20201208_163730_1.jpg

Upravo je prof. Kuliš Leonardu prenio vještine sviranja harmonike, a za ovog mladog Kreševljaka ima samo riječi hvale.

''Svaka nagrada je motiv za još više rada, a Leonardo je sa mnogo talenta i rada došao do ovog priznanja koje mu je dodjelio žiri sastavljen od vrsnih profesionalaca'' rekao je u razgovoru za Artinfo prof. Dragan Kuliš.

Trinaestogodišnji Leonardo Komšić već četiri godine redovno pohađa glazbenu školu, a više od same nagrade cijeni iskustvo stečeno na ovom natjecanju.

Drago mi je što sam sudjelovao na festivalu "Sevdalinko harmonikom opjevana", a još mi je draže da sam upoznao buduće kolege i razmjenio mišljenja. Što se tiče nagrade to je samo materijalna vrijednost, ali će mi ipak ostati vrijedna uspomena" rekao je Leonardo te ističe da je organizacija bila na visokoj razini.

Pobjednički nastup pogledajte na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=aOI1OnlfKNg

 

artinfo.ba

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17