kupivši se još jednom ispred škole, u veselom i svečanom raspoloženju, maturanti Srednje škole „Kreševo“, korak po korak, približili su se i završnim obvezama u svom srednjoškolskom obrazovanju. Nakon mise zahvalnice koju je predvodio kreševski gvardijan fra Darko Drljo, učenici su, predvođeni ravnateljicom Marijom Vidović i u pratnji razrednika i predmetnih profesora, pristupili svečanoj dodjeli svjedodžbi u HKD „Napredak“ Kreševo.
MVI 00
Osvrnuvši se na niz uspješno ostvarenih ciljeva i vječnih srednjoškolskih uspomena, ravnateljica Marija Vidović i razrednici maturanata, Pavao Sović, Josipa Miličević i Josip Čubela, ponovno su podsjetili učenike kako je neizmjerno važno u svakoj narednoj životnoj fazi, poslovnoj ili obrazovnoj, težiti samoostvarenju utemeljenom na poštenju, trudu i radu.

Učenica generacije koja je ujedno i dobitnica priznanja za najbolju učenicu srednjih škola koje rade po hrvatskom planu i programu u SBK/KSB, Monika Kraljević, osim što se istaknula svojim uzornim vladanjem, učenjem i sudjelovanjem u izvannastavnim aktivnostima, danas je dobila i posebnu novčanu nagradu za svoj trud i rad koju joj je uručio načelnik Općine „Kreševo“ Renato Pejak. Učenik trećeg razreda tehničara za računalstvo, Bernard Lukić, odvažno je nastavio Monikinim stopama te danas preuzeo ključ Srednje škole „Kreševo“ i svečano prisegnuo da neće iznevjeriti povjerenu službu i u narednoj školskoj godini.
MVI 02MVI 03MVI 04MVI 05MVI 06MVI 07MVI 08MVI 09MVI 10MVI 11MVI 12MVI 13MVI 14MVI 15

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17