Ministar gospodarstva KSB/SBK Nisvet Hrnjić, sa svojim suradnicima, pomoćnikom ministra za industriju, poduzetništvo i obrt Zihnijom Aganovićem i stručnim suradnikom za energetiku i rudarstvo Esminom Hajdarevićem, danas je boravio u radnom posjetu općini Kreševo.
20190508 091342
Najprije je upriličen sastanak s načelnikom Općine Renatom Pejakom i njegovim saradnicima, na kome se razgovaralo o stanju gospodarstva na području općine. Načelnik Pejak predstavio je stanje gospodarstva i njegov razvoj, poteškoće u radu, te planove za naredno razdoblje. Istaknuo je dobru suradnju  sa spomenutim ministarstvom i kompletnom Vladom KSB/SBK.

Ministar Hrnjić zahvalio se Pejaku na srdačnom prijemu i izdvojenom vremenu te predstavio aktivnosti koje Ministarsvo poduzima, naglasivši kako Općina Kreševo i kreševski gospodarstvenici u njemu uvijek imaju suradnika za bilo koju oblast u okviru njegovih nadležnosti.

Također je najavio da će uskoro biti objavljeni javni pozivi, te da očekuje  prijave, kako Općine, tako i kreševskih gospodarstvenika. 

Nakon radnog sastanka u Općini, Hrnjić, Aganović i Hajdarević su  zajedno s načelnikom Pejakom posjetili poduzeća „Metalos“, „RE Industrija - RE Industris“, „Perić“ i „EPS Laštro“ te se u izravnom razgovoru s gospodarstvenicima upoznali sa stanjem, planovima i problemima.  

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17