Na osnovi rezultata koje postiže Grupacija, sa svojim brendovima MIS i STAMAL, koji su prepoznatljivi  u široj regiji, Uprava je donijela odluku o još ozbiljnijem širenju na tržište EU.
stamalbig
Podsjećamo, godine 2008. potpisali smo franšizni ugovor s njemačkom tvrtkom BayWa GmbH i krenuli u realizaciju projekta otvaranja centrale u Sarajevu i maloprodajnih objekata građevinskog materijala na Balkanu. S obzirom na ekonomsku krizu koja je zahvatila cijelu regiju, došlo je do odluke u kojoj Grupacija svoje poslovanje bazira na zemlje u regiji i usavršavanje asortimana svojih proizvodnih tvrtki.
Nakon vrlo teškog perioda, u protekle tri godine Grupacija ima porast u svim segmentima proizvodnje i plasmana svojih dobro poznatih brendova.
Iz Uprave ističu da je širenje logičan slijed događaja nakon uspjeha koje Grupacija postiže u plasmanu proizvoda oba brenda. Zahvaljujući  stečenom iskustvu od strane BayWa, gdje je naš tim prošao stručne obuke i stekao visoku razinu znanja i kvalifikacije uspješnih rukovoditelja, odlučili smo iskoristiti sav potencijal i nastaviti sa širenjem u obje branše od BIH, preko Austrije i Njemačke.
Važno je istaknuti dobar plasman živog i hidratnog vapna, koji kroz vrlo stabilne kanale prodaje i pojačanim izvozom, dospijevaju na svjetska tržišta i izvan Europe.
U dijelu građevinskih materijala, unutarnjih i vanjskih žbuka, fasadnih sistema i  unutarnjih boja, akcent  je na bio bazi, te u svom asortimanu već posjedujemo BIO žbuke i BIO unutarnje boje s tendencijom maksimalnog proširenja asortimana. Ove proizvode na EU tržište plasirat ćemo kroz vlastite franšizne objekte pod brendom Scheafer Clark njemačke firme čiji smo ponosni nositelji licence od prošle godine. Ugovor o dodjeli licence sa svjetski poznatom tvrtkom ulaznica je više za siguran plasman roba.
Dugogodišnja tradicija u proizvodnji mesa, i stalno usavršavanje našeg tima stavilo je mesnu industriju na lidersku poziciju kada au u pitanju kvaliteta, širok asortiman i dostupnost kupcima. Prepoznatljivost MIS-a je i u širokoj ponudi visokokvalitetnog svježeg mesa koje je dostupno u našim franšiznim  objektima MEGA širom BIH. Objekti su koncipirani po EU standardima, po kojim nudimo delikates po dnevnim akcijskim cijenama na odabrani asortiman. Širenjem franšize, proširit ćemo okus zavičaja kroz asortiman: svinjjske i goveđe slatke pečenice, bosanskih ćevapčića, kobasica itd, a sve u duhu tradicije Bosne i Kreševa.
Daljnja politika širenja temeljit će se na strateškim partnerstvima na podlozi franšizing poslovanja, s kojim je Grupacija  već krenula u BIH, te su rezultati vidljivi, iako se čini da je to novi način poslovanja na našim prostorima. Uključivanjem u franšizu omogućit ćemo partnerima porast prodaje i kvalitetnije poslovanje.
Cilj je prvobitno širenje na Republiku Hrvatsku, otvaranjem skladišta i maloprodajnih objekata u Zagrebu, i ono što je već u tijeku, otvaranje stovarišta građevinskog materijala u Gratzu, Austrija na kojemu radi dobro usavršeni tim. Međutim, kako su planovi zahtjevni i iziskuju mnogo rada i profesionalnosti, prioritet nam je i dodatno zapošljavanje i obuka mladih, stručnih ljudi te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se pridruže našem timu.
Grupacija je uvrštena u katalog franšiznog poslovanja u Republici Hrvatskoj.
Uprava Grupacije poziva dijasporu, sve koji su zainteresirani za otvaranje objekata na bazi franšizing  poslovanja, da se obrate za više informacija na nas info mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., putem kojeg mogu dobiti i sve ostale informacije o Grupaciji i zaposlenju unutar iste, kaže se u pripopćenju za javnost "Grupacije Stanić".

Općina Kreševo
Upriličen prijem za porodilje
18.04.2024 05:55

Copyright 2005-2020 KRESEVO.INFO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17